Despre noi Livrare si retur Metode de plată Blog Apariții presă Contact

Termeni si conditii

Folosirea, utilizarea și comandarea produselor de pe site-ul www.platformadeconstructii.ro, implică și reprezintă acceptarea fără echivoc a termenilor și conditiilor de utilizare mai jos expuse.
Termenii si condițiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.
Site-ul www.platformadeconstructii.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Bauindustry.DC nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Folosirea website-ului www.platformadeconstrucții.ro

Accesul pe acest websit se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa si de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatile necesare. Site-ul www.platformadeconstrucții.ro prezinta gama de produse comercializate de SC.BAUINDUSTRY DC SRL

Pentru ca SC.BAUINDISTRY DC SRL să poată permite utilizare a acestui website-lui www.platformadeconstrucții.ro, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

Drepturi de autor

Site-ul www.platformadeconstrucții.ro este proprietatea SC.BAUINDUSTRY DC SRL, societate comerciala română, cu sediul in București, str.Cernauti, nr7, datele de inregistrare la registrul comertului RO44186070, J40/7624/2021, telefon +40 727 345 670 /+40 733 613 955 email: bauindustrydc@gmail.com, care, in calitate de proprietar, beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.).
Orice tentativa de a modifica continutul site-ului www.platformadeconstrucții.ro sau de a îngreuna încarcarea lui, precum și tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerată tentativă de fraudare și se vor lua toate măsurile legale.
Folosirea fara acordul scris SC.BAUINDUSTRY DC SRL a oricaror din elementele enumerate este interzisă de legislația românească și europeană și se pedepseste conform legilor în vigoare.
Accesarea site-ului www.platformadeconstrucții.ro reprezintă acordul dumneavoastră în a nu folosi, copia, distribui conținutul acestui website in scop commercial, fara acordul expres al SC.BAUINDISTRY DC SRL
In calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folositi nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, în vederea spaming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website-ul www.platformadeconstrucții.ro.
Confidențialitate
SC.BAUINDUSTRY DC SRL poate colecta de la dvs. informații cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. și dacă le furnizați personal. Informatiile cu caracter strict personal sunt opționale.
Informatiile de contact sunt obligatorii în cazul în care doriți să comandați online, folosind site-ul www.platformadeconstrucții.ro. și au ca scop posibilitatea de a va contacta pentru livrare/facturare.
Informatiile de contact nu vor fi publice și nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale SC.BAUINDUSTRY DC SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului www.platformadeconstrucții.ro. către terti.

Limitarea raspunderii

SC.BAUINDUSTRY DC SRL nu este răspunzator și nu poate fi facută responsabilă pentru daunele rezultate prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de pe site-ul www.platformadeconstrucții.ro , cat și din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate.

Litigii

Pentru orice litigiu aparut intre Parti se va incerca mai întai o rezolvare pe cale amiabila. În cazul în care nu se poate ajunge la o îțtelegere amiabila, competentă revine instanțelor judecatoresti București, România.
SC.BAUINDUSTRY DC SRL îsi rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul site-ului www.platformadeconstrucții.ro , precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.
Din acest motiv, vă rugăm să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica Termenii si condițiile cu care ati fost de acord sa le respectati.

Echipa
SC.BAUINDISTRY DC SRL

 

 

 

 

POLITICA DE RETUR
Conform cu dispozitiile OUG 34/2014 : „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului…”.

Obligatii cumpărator :
1. Să ne informați, în termen de cel mult 14 zile de la primirea produsului/produselor comandate despre decizia de retragere din contract prin mail:
2. În cazul in care dupa discutiile avute cu departamentul vanzari, cumparatorul isi mentine decizia de retur trebuie completat formularul de retur.
3. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre dumneavoastra, in calitate de cumparator (art 13, Oug 34/2014). Produsele sunt returnate catre SC.BAUINDUSTRY DC SRL prin intermediul unui curier liber ales de cumparator, asigurandu-se ca produsele nu sunt deteriorate in timpul transportului. Returul se face fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Depasirea termenului de 14 zile mai sus mentionat, reprezinta renuntarea expresa la dreptul de retur.

4. Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna DECAT DACA sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa.
 furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Marea majoritate a produselor comercializate de SC.BAUINDUSTRY DC SRL sunt ambalate si sigilate de producatori. Deteriorarea sigiliilor, si utilizarea unei parti din continutul ambalat si sigilat, face imposibila readucerea la starea initiala si revanzarea lor. Aceasta situație poate genera costuri de “aducere la stare initiala” de pana la 100%” din valoarea produsului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice la ambalaj, lovituri, zgarieturi, scursuri, urme de folosire, etc .
In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) : „pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin”.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. SC.BAUINDUSTRY DC SRL poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restrictiilor privind vanzarea de produse.

In cazul initierii unui Retur, SC.BAUINDUSTRY DC SRL are urmatoarele obligatii:
> Receptioneaza si inspecteaza produsele receptionate de la client.
> Transmite acestuia concluzile legate de starea produselor si a sumei de transferat catre client.
> Ramburseaza sumele prin transfer intr-un cont bancar (transmis neechivoc de consumator) in termen de 14 zile calendaristice.
Anularea tranzacției bancare
Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va
debloca suma blocata în contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de
politica acesteia.