Despre noi Livrare si retur Metode de plată Blog Apariții presă Contact

Metode de plată

  • Numerar la livrarea

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare catre curier sau un reprezentant al companiei BAUINDUSTRY DC. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii. Acestea vor fi insotite de factura fiscala si chitanta sau bon fiscal pentru persoanele fizice. Se pot face plati in numerar de maxim 5000 lei, conform legii nr.70 din 2 aprilie 2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar, restul peste 5000 lei va fi platit prin ordin de plata bancar.

  • Prin ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise automat de BAUINDUSTRY DC catre dv. prin e-mail sau fax, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Plata se va realiza prin virament bancar (ordin de plata), iar ordinul de plata trebuie sa contina in detaliu: numele persoanei sau al societatii, numarul de comanda si data.

Produsele vor fi expediate clientului dupa ce se confirma inregistrarea platii in contul societatii.

  • Plata online cu cardul bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Platformadeconstructii.